İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Instagram notlara müzik ekleme 2023 (Adım adım işlemler)

Son yılların en popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram, yeni bir özelliği kullanıma sundu. Buna göre kullanıcılar artık notlarına müzik ekleyebilecek. Peki, Instagram notlara müzik ekleme nasıl yapılır? İşte adım adım işlemler…

Instagram notlara müzik ekleme

Instagram’da fotoğraf ve video paylaşmanın yanı sıra, notlar adı verilen kısa metinler de paylaşabilirsiniz. Notlar, duygu ve düşüncelerinizi ifade etmenin bir yoludur. Peki, notlarınıza müzik eklemek ister misiniz? Bu yazıda, Instagram notlara müzik ekleme nasıl yapılır, adım adım anlatacağız.

İşte Instagram notlara müzik ekleme için adım adım yapmanız gerekenler:

  1. Öncelikle Instagram uygulamasını açın ve DM simgesine dokunun.
  2. Karşınıza gelen DM ekranında yer alan “Bir not bırakın” butonuna tıklayın.
  3. Açılan ekranda aşağıda “Müzik notası” bulunuyor. Bu butona tıklayarak istediğiniz şarkıyı notunuza ekleyebilirsiniz.

Artık Instagram notlara müzik ekleme nasıl yapılır, öğrendiniz. Bu yöntemleri kullanarak, notlarınızı daha ilgi çekici ve eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Instagram notlar nedir?

Notlara müzik ekleme özelliği, kullanıcıların notlarını müzikle zenginleştirmesine olanak tanıyor. Örneğin; bir kitap önerisi, bir yemek tarifi, bir seyahat günlüğü veya bir motivasyon mesajı paylaşmak isteyen bir kullanıcı, notuna uygun bir müzik parçası ekleyebilir. Böylece notunu daha ilgi çekici ve etkileyici hale getirebilir.

NOT: Not özelliği, henüz tüm kullanıcılara sunulmadı. Instagram, bu özelliği test etmek için belirli bir grup kullanıcıya erişim sağladı. Eğer siz de bu gruptaysanız, bu özelliği deneyebilirsiniz. Eğer değilseniz, bir süre beklemeniz gerekecek.

Instagram notlara müzik ekleme yok

Instagram’ın notlar için müzik ekleme özelliğini kullanıma sokmasının ardından bazı kullanıcılardan “Instagram notlara müzik ekleme yok” şikayeti geldi. Bu konuda sorun yaşayan kullanıcılar için bazı önerilerde bulunabiliriz.

Öncelikle bu uygulama henüz çok yeni olduğu için genel olarak sorun yaşanması ihtimal dahilinde. Instagram, zaman içerisinde tüm kullanıcılarına bu özelliği sunacak.

Bunun dışında telefonunuzdaki Instagram uygulamasının güncel olup olmadığını denetlemelisiniz. Eski bir sürüm kullandığınız için böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirsiniz.

İkinci olarak ise Instagram uygulamasının ön belleğini silerek tekrar deneyebilirsiniz. Tüm bu önerileri denedikten sonra yine sorunla karşılaşıyorsanız, Instagram’ın yardım merkeziyle iletişime geçebilirsiniz.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir